Product Update - DON alkalmazás

A minőség 40 éve a Kobold Messring GmbH-tól Megtekintés a böngészőben.
Kobold Messring GmbH website link

DON - Oválkerekes áramlásmérő

A kis és nagy viszkozitású folyadékok pontos mérése

A DON készülékek a térfogatkiszorításos elven működő technológiájukkal lehetővé teszik a legtöbb tiszta folyadék pontos mérését, függetlenül a közeg vezetőképességétől. Az áramlásprofil-kondicionálás nem szükséges, így válnak ezek a műszerek sokoldalúvá, szűk helyeken és gazdaságos áron egyszerűen telepíthetővé.

Alkalmazás: Nagy viszkozitású gyanták mérése

DOE Produkt Link
A teljes áttekintéshez kérjük, ellenőrizze weboldalunkat a fenti képre kattintva

A csiszoló- és szupercsiszolóanyagok gyártási folyamatai nagy viszkozitású gyanták (például 1500 cP) pontos adagolását igénylik. A fenti képen egy adagoló eljárás látható egy ilyen alkalmazásban. A következő összetevőkből áll:

1 Fő tartály
2 Másodlagos tartály riasztással, biztosítva, hogy ne legyen levegő a körben
3 Kézi szelep a kör zárására
4 Perisztaltikus szivattyú
5 Oválkerekes áramlásmérő (DON)
6 3-utas szelep (a kézi, vagy automatikus működtetéshez)

Feladat

Nagyobb viszkozitások mellett és a hőmérséklet ingadozásaitól függően a perisztaltikus szivattyú (hajlékony csőből és a közeget a hajlékony cső egyik végéből a másikba kiszorító hengerekből álló pozitív kiszorítású szivattyú) nem képes teljesen kiszorítani a közeget. Ez azt jelenti, hogy a közeg bizonyos része visszaáramlik az áramlásmérőn, ami mérési hibát eredményez. Ezenkívül a kis méretű perisztaltikus szivattyú által előállított üzemi nyomás meglehetősen alacsony.

Megoldás

A DON típusú oválkerekes áramlásmérők speciális vágó rotorokkal is felszerelhetők, amelyek 50%-kal csökkentik a nyomásesést. Az opcionális Quad Hall szenzor kettős impulzus kimenetének kiválasztása kétfázisú "A" és "B" impulzus kimenetet eredményez, így a PLC helyesen kiszámíthatja az "AB" nettó áramlási sebességet. Ugyanez az összegzett áramlási sebesség a ZOK-Z3 elektronikus impulzus-választó kijelzővel is kiszámítható. Ezekkel a funkciókkal képesek vagyunk megoldani az alkalmazással kapcsolatos összes problémát, és nagyon pontos gyantaadagolást végezhetünk, ami javítja a kész csiszolóanyagok megismételhetőségét és minőségét.

Product summary button

Tekintse meg termékösszesítőnket PDF-ben

Kattintson a katalógus képre, és tudjon meg többet az áramlás-, nyomás-, hőmérséklet-, szint stb... mérésekről, és a KOBOLD minőségi megoldásainak széles választékáról.

Copyright © 2020 Kobold Messring GmbH, Minden jog fenntartva.

Youtube Link Facebook Link LinkedIn Link

KOBOLD Unirota Kft.

▼ 4400 Nyíregyháza, Magyarország  |  Derkovits u. 132-136
✆ +36 42 342215  |  ✉ info.hu@kobold.com  |  @ www.kobold.com


Leiratkozás az összes listárólImpresszumAdatvédelmi irányelvek
Email Marketing Service by ActiveCampaign